Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής

Την Κυριακή 19 Μαΐου το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας κατακλύστηκε από την παρουσία 370 αθλητριών από όλους τους συλλόγους της Ελλάδας  ,καθώς  πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής  που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, το Δήμο Λιβαδειάς και τον Όμιλό μας.
Οι πολυπληθείς θεατές ,γέμισαν την εξέδρα του γυμναστηρίου, χειροκρότησαν τις προσπάθειες  όλων των αθλητριών  και ο αγώνας στέφτηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια όλων των συλλόγων και των ανθρώπων της ΕΓΟ.
Την παράσταση έκλεψε η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ΔΙΑΜΑΝΤΗ Βασιλεία Φαίδρα, του συλόγου Ο.Γ.ΗΡΑ που συγκέντρωσε 20.600 βαθμούς και καταχειροκροτήθηκε. 

Οι αθλήτριες του ομίλου μας ενθουσίασαν με τις εμφανίσεις τους:
Η ΠΕΤΡΙΔΟΥ Χαρά  κατέκτησε την 2η θέση στο ατομικό παγκορασίδων 2014,συγκεντώνοντας 16.483 βαθμούς και η ΔΑΦΝΗ Νεφέλη την 8η θέση με 12.600 βαθμούς.

Η ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ Άρτεμις στο ατομικό κορασίδων 2010 κατέκτησε τη 8η θέση με 12.650 βαθμούς.
Στο ατομικό παγκορασίδων η ΔΑΦΝΗ Εριφύλη Ζαχαρούλα με 12.900 κατέκτησε την 22η θέση και η ΓΟΥΛΑ Σωτηρία την 28η θέση με 11.267.

Στην πεντάδα κορασίδων αγωνίστηκαν: ΒΑΛΑΣΚΟΠΟΥΛΟΥ Παναγιώτα ΠΕΡΓΑΝΤΑ Ασημίνα ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ηλιάνα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ευφροσύνη Ιωάννα ΠΟΥΛΟΥ Γλαύκη ,συγκέντρωσαν 13.550 και κατέκτησαν την 6η θέση.
Η ομάδα 1 στο  aerocompo αναδείχτηκε χρυσή ομάδα και κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο με τις αθλήτριες: Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1 ΣΑΝΙΔΑ Κωνσταντίνα ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗ Ολυμπία ΕΥΤΑΞΙΑ Χαραλαμπία ΚΙΟΥΣΗ Ιωάννα ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ Αθανασία ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Μαρία Ηλιάνα ΜΟΣΧΟΥ Ιωάννα ΜΩΡΑΪΤΗ Παρασκευή.
Η ομάδα 2 στο  aerocompo αναδείχτηκε αργυρή ομάδα και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με τις αθλήτριες: ΜΠΑΣΟΥΛΟΥ Ευαγγελία ΜΙΧΟΥ Ελένη ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργία ΝΤΑΛΙΑΝΗ Ευαγγελία ΓΕΡΟΥ Παναγιώτα Μαρία ΕΥΤΑΞΙΑ Αικατερίνη ΒΕΣΚΟΥΚΗ Σπυριδούλα ΣΑΝΙΔΑ Ρηγίνα ΜΙΧΟΥ Πολυδώρα ΝΙΚΟΛΑΟΥ Λυδία ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Μαρία.

Επίσης στο προαγωνιστικό αγωνίστηκαν οι μικρές αθλήτριές μας:ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Αθηνά,ΓΕΩΡΓΑΡΑ Αναστασία, ΠΕΣΛΗ Μαρίνα, ΙΩΑΝΝΟΥ Μαριάννα και ΒΑΓΓΟΥ Ελένη.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Περιφέρεια ο Περιφερειακός σύμβουλος Κος Γιάννης Περγαντάς ,και από το Δήμο της πόλης μας ο αντιδήμαρχος Κος Νότης Αγνιάδης.

Το Δ.Σ. του ομίλου μας συγχαίρει τις αθλήτριες ,την προπονήτρια Κα Λουκία Τσάπρα, τον τεχνικό σύμβουλο Κο Δημήτρη Πολύζο και ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο της Πόλης μας Κο Δημήτρη Καραμάνη,τον Αντιδήμαρχο Κο Νότη Αγνιάδη για τη σημαντική βοήθεια, τους υπαλλήλους του Δήμου, τον γιατρό του αγώνα Κο Γιάννη Περγαντά, τη φυσιοθεραπεύτρια Κα Βάσω Καραγιάννη ,τον ηχολήπτη Κο Μάκη Καράμπελα ,τους γονείς των αθλητριών και τους εργαζόμενους στον όμιλό  μας που  βοήθησαν στο στήσιμο και τον καθαρισμό του γηπέδου.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ  του  Δημήτρη Καραμάνη  και το Κατάστημα Ύφασμα Χειροποίητο χαλί ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
 
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                             Η Γ.Γραμματέας
Χρήστος Πολατσίδης               Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages