«Λαϊκοί Βάρδοι» - Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη παρουσιάζει ο Δήμος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Λαϊκοί Βάρδοι» - Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη παρουσιάζει ο Δήμος Χαλκιδέων

Ένα ντοκιμαντέρ, αφιέρωμα στον αείμνηστο Πάνο Γεραμάνη, παρουσιάζει ο Δήμος Χαλκιδέων και το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, συμπαραγωγής του Δήμου Χαλανδρίου με την ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία του Θάνου Κουτσανδρέα και εκτέλεση παραγωγής της BlackWrap Productions.

Στην ταινία-ντοκιμαντέρ, ο αείμνηστος Πάνος Γεραμάνης συνομιλεί με τους ξεχασμένους ήρωες του Λαϊκού Τραγουδιού και ανασύρει στιγμές απ’ την ζωή τους, προσπαθώντας να καταγράψει και να αναβιώσει εικόνες και αξίες της χρυσής εποχής του ελληνικού πενταγράμμου. Παράλληλα, μέσα από τις ιστορίες, εκμυστηρεύσεις και τα «παρατράγουδα» διάσημων ερμηνευτών και ερμηνευτριών, μοιράζεται τις δικές του στιγμές, τις παιδικές του αναμνήσεις στο Βασιλικό και την προσωπική του πορεία σε εφημερίδες και στο ραδιόφωνο.

Ο Δήμος Χαλκιδέων σας καλεί όλους, το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας (Δημοτικό κατάστημα Βασιλικού), να παρακολούθησε και να γνωρίσετε τον σπουδαίο δημοσιογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό και ερευνητή της ιστορίας του σύγχρονου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τον δικό μας, Πάνο Γεραμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages