Εκδήλωση του ΛΕΧ στο "Σπίτι με τ' Αγάλματα'' - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκδήλωση του ΛΕΧ στο "Σπίτι με τ' Αγάλματα''

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα η ομιλία του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων κου Γιάννη Τσαλαπάτη στις κατάμεστες κυριολεκτικά αίθουσες του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Χαλκίδος. 

Η έφορος του καλλιτεχνικού τμήματος του ΛΕΧ κα Φωτεινή Ακριώτου ευχαριστεί από καρδιάς όλες τις φίλες και τους φίλους του που παρευρέθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου στο «Σπίτι με τ' Αγάλματα» και απέδειξαν για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη τους για το ΛΕΧ αλλά και την εκτίμηση τους προς τον εξαίρετο καλλιτέχνη και ομιλητή κ. Γιάννη Τσαλαπάτη. 

Επίσης, η κα Ακριώτου ευχαριστεί από καρδιάς τις συνεφόρους της Άννα-Μαρία Θεοδώρου, ΤΖιανίνα Ιλιέσκου, Ρία Μπάκα και Ζάννα Λάμπρου καθώς και τα μέλη Μαρία Τσώκου και Μαρία Τάρτη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διοργάνωση της λαμπρής αυτής βραδιάς. 

Ιδιαιτέρως, όμως ευχαριστεί τον επίτιμο προσκεκλημένο και ομιλητή της εκδήλωσης κο Γιάννη Τσαλαπάτη για το τόσο ενδιαφέρον ταξίδι στον ξεχωριστό και περίτεχνο κόσμο του κοσμήματος, που μας οδήγησε εντέλει στο συμπέρασμα ότι όντως «ο άνθρωπος πρώτα θέλησε να στολιστεί και μετά να ντυθεί». 

Φωτεινή Ακριώτου 
Έφορος Καλλιτεχνικού Τμήματος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages