Ανακοίνωση για Εκδήλωση Α.Ο. Αμαρυνθιακός - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανακοίνωση για Εκδήλωση Α.Ο. Αμαρυνθιακός

Το Σάββατο 13/4, ο Πρόεδρος και Mέλη του ΔΣ του ΣΔΠΕ παρευρέθηκαν, μετά από τιμητική πρόσκληση, σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε ο φετινός πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΕ, ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ.

Κύριος σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ήταν να βραβευθούν όλοι οι συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 1991 της Ά ΕΠΣΕ, που επίσης είχε κατακτήσει το ιστορικό σωματείο της Αμαρύνθου.

Κατά γενική ομολογία, ήταν μία άρτια οργανωμένη και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, όπου έδωσε το παρών πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων από την κεντρική πολιτική σκηνή, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Μέσα λοιπόν σε μία πολύ εγκάρδια και συγκινητική ατμόσφαιρα, αναβίωσαν όμορφες μνήμες του παρελθόντος και είδαμε να τιμούνται σπουδαίοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αλλά και ιστορικοί παράγοντες, οι οποίοι είχαν προσφέρει τα μέγιστα στην κατάκτηση εκείνου του τίτλου πριν 33 χρόνια.
Σε αυτή λοιπόν την πολύ όμορφη βραδιά, ο ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, μεταξύ άλλων, βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον ΣΔΠΕ, για την πολυετή προσφορά του στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο . Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Θανάσης Παπακυριάκος .

Σύσσωμη η Διαιτητική Οικογένεια ποδοσφαίρου του νόμου μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμότατα το ΔΣ του ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ για αυτή την ιδιαίτερη τιμή που μας έγινε και μάλιστα σε μια τόσο ιδιαίτερη επέτειο για την ιστορία του.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε , είναι να ευχηθούμε από την καρδιά μας στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες κατάταξης για την πολυπόθητη άνοδο στην Γ´ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Με τιμή για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Aθανάσιος Παπακυριάκος

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευστράτιος Ντούρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages