Στη συνέντευξη τύπου, για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, ο συνδιοργανωτής Δήμος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στη συνέντευξη τύπου, για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, ο συνδιοργανωτής Δήμος Χαλκιδέων

Στη συνέντευξη τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στη Χαλκίδα, συμμετείχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Νέζη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη.
Η Δήμαρχος, ως οικοδέσποινα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον Υπουργό και τη Cycling Greece, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τα Σώματα Ασφαλείας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τα ΜΜΕ, για την στήριξη και τη βοήθεια τους στη διοργάνωση και τόνισε ότι, ο Δήμος Χαλκιδέων είναι περήφανος που φιλοξενεί αυτόν τον, παγκοσμίου φήμης, ποδηλατικό αγώνα. 
«Τα οφέλη για εμάς, ως συνδιοργανωτές, είναι πολλά. Η Χαλκίδα είναι μια πόλη με μακραίωνη ιστορία, με μοναδική ομορφιά και βέβαια, με τη γέφυρα του Ευρίπου, απ’όπου θα περάσει ο μεγάλος αυτός αγώνας, είναι αυτή που ενώνει την Εύβοια με τη Στερεά και συμβολίζει το μοναδικό, παγκοσμίως, παλιρροϊκό φαινόμενο του Ευρίπου. Εμείς, ως Δήμος, θελουμε να βάλουμε το ποδήλατο στη φιλοσοφία των πολιτών, αλλά κυρίως, θελουμε να δημιουργήσουμε τις υποδομές, για μπορούν οι πολίτες να το χρησιμοποιούν. Σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υλοποιούμε έργα, τα οποία ουσιαστικά θα συμβάλλουν σε αυτή την ανάπτυξη των υποδομών. Έχουμε εκπονήσει ήδη το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, υλοποιούμε την ανάπλαση της κεντρικότερης Λεωφόρου, με ποδηλατοδρόμους και στις δυο πλευρές και γενικά στόχος μας είναι, το ποδήλατο να γίνει φιλικό προς όλους και εκεί να κάνουμε τη χρήση του πιο εύκολη για τους πολίτες, με πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Σε αυτή τη φιλοσοφία, θα πραγματοποιήσουμε και παράλληλες δράσεις την ημέρα του τερματισμού του 4ου ΕΤΑΠ στη Χαλκίδα, με σκοπό να φέρουμε τους μαθητές πιο κοντά στο ποδήλατο.», ανέφερε σχετικά, κατά τον χαιρετισμό της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages