Γεμάτη χρώμα, κέφι και πλήθος κόσμου η παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γεμάτη χρώμα, κέφι και πλήθος κόσμου η παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων στη Χαλκίδα

Σε ένα «τρελό» Αποκριάτικο πάρτι συμμετείχαν χθες, Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, πολίτες και επισκέπτες του Δήμου Χαλκιδέων, με την παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων να ξεσηκώνει όλη την Χαλκίδα.
Ο παρουσιαστής του Καρναβαλιού Θανάσης Πασσάς, έδωσε το έναυσμα και με εκκίνηση το Κόκκινο Σπίτι, η παρέλαση ξεκίνησε με τα Κ.Δ.Α.Π μεΑ του Δήμου και τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών από σχολεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φροντιστήρια, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με πολύχρωμες και ευρηματικές στολές, χιούμορ και πρωτοτυπία, χορεύοντας, δίνοντας τον αποκριάτικο παλμό και γεμίζοντας με χαρά και φως την «πλημμυρισμένη» από κόσμο παραλία της Χαλκίδας. 
Το πάρτι συνεχίστηκε στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας με τις «πολύχρωμες προσφορές» και την πλατεία πίσω από τα Δικαστήρια, με τους ΜΑΝΤΑΡΑ, να ξεσηκώνουν μουσικά όλο τον κόσμο.
Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2024 ολοκληρώνεται σήμερα, μετά τις 19:00 το απόγευμα, με υπερθέαμα στον Ευβοϊκό κόλπο και πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Εύριπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages