Ομιλήτρια σε εκδήλωση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ομιλήτρια σε εκδήλωση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Ομιλήτρια σε εκδήλωση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων
Εκδήλωση με θέμα «21ος αιώνας. Ο αιώνας της ίσης εκπροσώπησης των γυναικών. Προκλήσεις και εμπόδια» διοργανώνει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και στο πάνελ των κεντρικών ομιλητών συμμετέχει η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται, με αφορμή την 8η Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, με κεντρικό μήνυμα την εξάλειψη των ανισοτήτων σε βάρος των γυναικών, που συνιστά παράγοντα ανάπτυξης σε διάφορους τομείς της κοινωνίας. Για την «αποστολή» του μηνύματος αυτού, θα μιλήσουν γυναίκες, που κατέχουν θέσεις ευθύνης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, οι οποίες θα παρουσιάσουν την δική τους οπτική γωνία, από τους χώρους που δραστηριοποιούνται.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα και η Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ζέφη Δημαδάμα. Ομιλήτριες θα είναι η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Bank Ελένη Βρεττού, η Senior Manager της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων και Ενεργειακών Πόρων Α.Ε, η Πρόεδρος ΕΒΕΑ Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navigator Shipping Consultants Δανάη Μπεζαντάκου και η Πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Μάρα Νικολαΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages