Συνάντηση με Φορείς και Συλλόγους ΑμεΑ της Π.Ε. Φθιώτιδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση με Φορείς και Συλλόγους ΑμεΑ της Π.Ε. Φθιώτιδας

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης – Δομή Γέφυρα, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς και συλλόγους ΑμεΑ της Π.Ε. Φθιώτιδας στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία με κεντρικό σύνθημα: «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι».
Η συνάντηση έλαβε χώρα στη Λαμία, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Επιτροπής του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το μεσημέρι της Παρασκευής, 22 Μαρτίου 2024. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Ευάγγελου Ι. Χαϊνά, Εντεταλμένου Συμβούλου Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μαζί με τα στελέχη του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης – Δομή Γέφυρα και συμμετείχαν οι εξής εκπρόσωποι των Φορέων - Συλλόγων: 
Φλώρος Α. – Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Στερεάς Ελλάδας.  
Παπακωνσταντίνου Α. – Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.
Χουσιάδα Σ. – Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φθιώτιδας.
Δημοπούλου Κ. – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δήμου Λαμιέων.
Παπαδήμας Π. – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ».
Κρέτσης Χ. – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας.
Αγγελάκης Π. – Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδος.
Μιχαήλ Χ. – Σύλλογος Καρκινοπαθών Κεντρικής Ελλάδας.
Έπειτα από συζήτηση σχετικά με τα θέματα που απασχολούν και σχετίζονται με τα Άτομα με Αναπηρία στην Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας αλλά και το θεσμό πλέον για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», κατατέθηκαν ιδέες και προτάσεις από τους εν λόγω φορείς - συλλόγους για παράλληλες δράσεις κατά της διάρκεια της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις για να οριστικοποιηθούν οι δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα 20-26 Μαΐου 2024.
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ευάγγελος Ι. Χαϊνάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εκπροσώπους των φορέων – συλλόγων που συμμετείχαν σ’ αυτήν την πρώτη συνάντηση και για την αγαστή συνεργασία. Τέλος, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, υποστηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελούν και τις δράσεις τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages