Σε εκδηλώσεις Συλλόγων η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σε εκδηλώσεις Συλλόγων η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Σε εκδηλώσεις Συλλόγων παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, κατά την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων, Προέδρους και Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής πίτας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ) Ν. Εύβοιας και της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, στην οποία κέρδισε και το φλουρί.
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής πίτας του Συλλόγου Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ’ Αλωνάκι», της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Εύβοιας, του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας «Ο Ξένιος Ζευς» και της Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου και Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς στη Χαλκίδα, στην οποία απένειμε βραβεία σε αριστούχους μαθητές της Σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages