Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση 30η AGROTICA 2024 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση 30η AGROTICA 2024

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε δυναμικό παρών στην 30η Διεθνή Αγροτική Έκθεση AGROTICA, τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στον αγροτο-οικονομικό τομέα της χώρας και µία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από την 1η έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2024.
Πρόκειται για το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που αφορά στην αγροτική οικονομία της χώρα και είναι από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο, καθώς συμμετέχουν σε αυτή 2.000 εκθέτες και περνούν τις πύλες της τουλάχιστον 150.000 επισκέπτες. 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας οργάνωσαν και σχεδίασαν την παρουσίαση των Στερεοελλαδίτικων επιχειρήσεων και προϊόντων στην 30η έκθεση AGROTICA 2024, μέσω του διαδραστικού της περιπτέρου. Στο περίπτερο της ΠΣΕ παρουσιάστηκε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγονται στη στερεοελλαδίτικη γη, δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να γευτεί τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα των παραγωγών μας, δημιουργώντας έτσι στους επισκέπτες ένα ευχάριστο συναίσθημα φιλοξενίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε « η έκθεση AGROTICA 2024 – η πρώτη έκθεση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2024- στοχεύει στην στήριξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης και του αγροδιατροφικού κλάδου εν γένει. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός γνωρίζοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης και υποστήριξης των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου ως βασικού πυλώνα της βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, προωθεί κάθε δράση που μπορεί  να συμβάλει στην ενίσχυση των παραγωγών μας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον επιχειρηματία που μας κάνει υπερήφανους μέσα από την ποιότητα της δουλειάς του και των προϊόντων του και είμαστε συνοδοιπόροι των παραγωγών και καλλιεργητών της Περιφέρεια μας, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας τους, εντάσσοντας στις δράσεις μας από τον μικρότερο έως και τον μεγαλύτερο  παραγωγό μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages