2ος καθαρισμός της πλαζ Σουβάλα από το 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας στα πλαίσια του προγράμματος της WWF: υιοθετήστε μία παραλία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

2ος καθαρισμός της πλαζ Σουβάλα από το 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας στα πλαίσια του προγράμματος της WWF: υιοθετήστε μία παραλία

Το «Υιοθέτησε μια παραλία» είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα της WWF για την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης με πρωταγωνιστές τους πολίτες.

Το 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας μην μπορώντας να μείνει αμέτοχο σε αυτή την πρόσκληση- πρόκληση υιοθέτησε τη πλαζ Σουβάλα, έτσι ώστε να γίνεται περισυλλογή, διαλογή και καταγραφή της παράκτιας και πλαστικής ρύπανσης, 2 εώς 4 φορές το χρόνο δίνοντας πολύτιμα δεδομένα στη WWF σχετικά με τη παράκτια ρύπανση με απώτερο σκοπό την καταπολέμηση της.

‘Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος καθαρισμός της πλαζ από το μαθητικό δυναμικό του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!!!

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα αυτό ενισχύουμε το αίσθημα του εθελοντισμού στους μαθητές/τριές μας, τους κάνουμε πιο ενεργούς πολίτες, ενώ παράλληλα ενισχύεται η εξωστρέφεια του σχολείου μας προς την κοινωνία.

Συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές/τριες για την συμμετοχή τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages