Στο 3ο Φεστιβάλ «ΑμεΑ και Τέχνη» η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο 3ο Φεστιβάλ «ΑμεΑ και Τέχνη» η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα

Στην έναρξη του Φεστιβάλ «ΑμεΑ και Τέχνη, που διοργανώνει για 3η χρονιά ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΕΛΠΙΔΑ - ΠΟΛΙΤΣΜΟΣ», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, παρευρέθηκε χθες, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Εντεταλμένη Σύμβουλο ΑμεΑ του Δημου Βασιλική Κόντου. 
Στον χαιρετισμό της, η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για το σημαντικό έργο που επιτελούν και την αγάπη που χαρίζουν σε όλους, όσοι συμμετέχουν και παρακολουθούν τις δράσεις τους. 
«Κάθε άνθρωπος σε αυτή τη ζωή έχει έναν συγκεκριμένο στόχο. Για εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς στόχος είναι σίγουρα η θέωση, αλλά και για όλους τους ανθώπους, ανεξαρτήτως θρησκεύματος είναι και να ζήσουμε για μια καλή επίγεια ζωή. Πιστεύω ότι και οι δύο στόχοι αυτοί επιτυγχάνονται μέσα από μόνο έναν δρόμο, αυτόν της αγάπης. Αυτή την αγάπη παίρνουμε σε μεγάλο βαθμό, από όλους εσάς, τα μέλη του Συλλόγου. Και εγώ που είμαι δίπλα σας και σας παρακολουθώ εδώ και 25 χρόνια, σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε επαφή, βγαίνω πραγματικά κερδισμένη. Θέλω να πω, ότι πραγματικά ζηλεύω αυτά τα παιδιά, γιατί είναι ένα βήμα πριν από τη θέωση και γιατί με πολύ απλά πράγματα μπορούν να νιώθουν ευτυχισμένα, ενώ εμείς για να νιώσουμε ευτυχισμένοι έχουμε πάρα πολλές απαιτήσεις. Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την αφορμή να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι άνθρωποι. Η έννοια της συμπερίληψης είναι αυτή που πρέπει να καθοδηγεί όλες τις δράσεις των Φορέων και εμείς στον Δήμο Χαλκιδέων πορευόμαστε με αυτή. Στο πλαίσιο αυτής, έχουμε πραγματοποιήσει δράσεις και μέσω του Γραφείου Αμεα και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να πετύχουμε αυτό που η ταινία σας μας δείχνει, να ζούμε όλοι μαζί με πάντα οδηγό την αγάπη.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages