Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη υπογράφει την υποψηφιότητα της Μαρίας Συρεγγέλα για τη θέση Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη υπογράφει την υποψηφιότητα της Μαρίας Συρεγγέλα για τη θέση Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στις 6μμ θα διεξαχθεί η διαδικασία για την εκλογή Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε να προκύψει το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Παύλο Μαρινάκη. Η Πολιτική Επιτροπή θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη από το καταστατικό του κόμματος διαδικασία.
Η τέως υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, έχει καταθέσει υποψηφιότητα για τη θέση γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την υποψηφιότητα της κ. Συρεγγέλα συνοδεύουν υπογραφές από μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό, και κατατέθηκαν στον πρόεδρο της αρμόδιος εφορευτικής επιτροπής κ. Γιάννη Τραγάκη. Μεταξύ των υπογραφών για την υποψηφιότητα Συρεγγέλα είναι και αυτή της βουλευτού Εύβοιας, μέλος της Π.Ε., Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη.
Η κ. Καραμπατσώλη δήλωσε σχετικά: «Χαιρετίζω με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά την υποψηφιότητα της Μαρίας Συρεγγέλα για τη θέση της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της παράταξης. 
Θεωρώ ότι θα είναι ευτύχημα για τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση, να είναι σε αυτή τη θέση ένα πρόσωπο με την πορεία, τα προσόντα, την προσωπικότητα και τον αξιόλογο χαρακτήρα της Μαρίας Συρεγγέλα.
Είμαι, όμως, ενθουσιασμένη για έναν ακόμα ξεχωριστό λόγο. Διότι πρόκειται για μία γυναίκα. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε, να είμαστε μπροστά, στην πρώτη γραμμή. Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας σημαντικό έργο και να αποδείξουμε ότι έχουμε περισσότερη ικανότητα από πολλούς άνδρες μαζί.
Ο πρωθυπουργός, και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την πρόταση της Μαρίας Συρεγγέλα για τη θέση της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της παράταξης, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι δίνει προτεραιότητα στις γυναίκες. Εκτιμώντας τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της Μαρίας Συρεγγέλα την τοποθετεί στην πρώτη γραμμή. 
Χαιρετίζω, λοιπόν, και υπογράφω αυτή την υποψηφιότητα, και εύχομαι κάθε επιτυχία στη Μαρία Συρεγγέλα με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages