Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε η Εθνική Ομάδα Γυναικών Μπάσκετ, για τον αγώνα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε η Εθνική Ομάδα Γυναικών Μπάσκετ, για τον αγώνα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απηύθυναν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Εθνική Ομάδα Γυναικών Μπάσκετ, προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, την ΕΣΚΑΣΕ, το Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Παραρτήματος Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το προσωπικό του Κ.Γ «Τ. Καμπούρης» στην Κάνηθο.
Ήταν ένα απόγευμα Κυριακής που άφησε μόνο ευχάριστες και για κάποιους ανεξίτηλες αναμνήσεις. Η Εθνική Γυναικών νίκησε την Τσεχία στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025 σε ένα γεμάτο γήπεδο με τον αγώνα να διεξάγεται χωρίς προβλήματα σε κάθε επίπεδο. Η ΕΟΚ αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους είχαν την δική τους συμβολή σε αυτό.
Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο, που πλημμύρισε το γήπεδο και αγκάλιασε με ιδανικό τρόπο την ελληνική αποστολή, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, καθώς και τα σωματεία της Εύβοιας, για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη βοήθειά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages