Μπιτζάκης Αναστάσιος : Νέα Γενιά με κοινούς στόχους και οράματα με το συνδυασμό ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μπιτζάκης Αναστάσιος : Νέα Γενιά με κοινούς στόχους και οράματα με το συνδυασμό ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ.

 Ο Αναστάσιος (Τάσος) Μπιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. 
Εργάζεται  στον ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων. 
Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ. 
Έχει διατελέσει Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Χαλκίδας. 
Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με εθελοντικές δράσεις και με τον αθλητισμό. Το έναυσμα για την ενεργό συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση προέκυψε από την ανάγκη να αναδειχτούν νέοι άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, σε ένα δημοκρατικό - ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, όπου θα κυριαρχεί ο διάλογος και η συλλογικότητα. 
Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Φίλες και Φίλοι,
Ονομάζομαι Τάσος Μπιτζάκης και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων με το συνδυασμό ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ.
Ζητώ τη στήριξη με την ψήφο σας σε αυτή την προσπάθεια να συμμετάσχω ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Όλοι μαζί στις 8 του Οκτώβρη για την ανανέωση που χρειάζεται ο Δήμος μας!
Μέσα από πρωτοβουλίες συλλογικότητας και συνεργασίας να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στην περιοχή μας, καθώς και να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, με κοινούς στόχους και οράματα.
Ανανέωση τώρα ώστε να μετατρέψουμε την απογοήτευση σε ελπίδα και προοπτική, για βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας ζωής της πόλης μας.
Πάμε να σηκώσουμε τη Χαλκίδα μας ψηλά και να της δώσουμε τη θέση που της αξίζει με ήθος, αξιοπρέπεια και διαφάνεια.

Με εκτίμηση,
Μπιτζάκης Τάσος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages