Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενας Βάκα, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενας Βάκα, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας

Σε συνέχεια των συναντήσεων της με φορείς και υπηρεσίες της πόλης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, εκ νέου υποψήφια και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού της, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας. 
Η Έλενα Βάκα συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους αξιωματικούς και εξέφρασε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Στη σύντομη συνομιλία της με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας Αντώνη Μαυρίδη, συμφώνησαν ότι είναι δεδομένη η συνέχιση της καλής συνεργασίας. «Η συνεργασία μας με το Πυροσβεστικό Σώμα ήταν πάντα άριστη, ανθρώπινη και αποτελεσματική. Κυρίως στις πλημμύρες του 2020, αλλά και σε οποιαδήποτε εστία πυρκαγιάς εκδηλώθηκε στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων είχαμε την άμεση επέμβαση και την άριστη συνεργασία. Έτσι θα συνεχίσουμε κι ακόμα καλύτερα στο μέλλον» είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Βάκα και υπογράμμισε ότι και ο Δήμος Χαλκιδέων έχει δώσει βαρύτητα στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας: «Οι καιροί το απαιτούν και είναι σήμερα η Πολιτική Προστασία το μείζον ζήτημα για ένα Δήμο». 
Στη συνέχεια η Έλενα Βάκα αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει για την κατασκευή των νέων φυλακών οικονομικών εγκλημάτων στο παλαιό πεδίο βολής και την μεταφορά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας στον ευρύτερο χώρο. 
Τέλος η Δήμαρχος Χαλκιδέων δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.

Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/ 
Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/ 
Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/# 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages