Η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ στις Σέρρες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ στις Σέρρες

Με την ευκαιρία της “SEREXPO 2023” (20-24.09.2023), θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:30, στις Σέρρες (αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Σερρών, Π. Κωστοπούλου 2). Της διευρυμένης συνεδρίασης θα προηγηθεί κλειστή συνεδρίαση (09:30-10:30).

Η διευρυμένη συνεδρίαση θα ξεκινήσει με τους χαιρετισμούς των επισήμων καθώς και τις ομιλίες των πρόεδρων της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννη Μασούτη, και του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αθανάσιου Μαλλιαρά.

 Θέμα της εισήγησης του κ. Μαλλιαρά αποτελεί η «Ανάδειξη Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» σε Κέντρο Πρότυπο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Πόλο έλξης επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων». Ο κ. Μασούτης θα αναφερθεί στα αναπτυξιακά και συγκριτικά πλεονεκτήματα των Σερρών και την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, με στόχευση στις αγορές των Βαλκανίων. 

Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου προέδρων Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη, και Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αθανασίου Μαλλιαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages