Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

Από την Κωνσταντίνα Καρλή *
Εδώ και αρκετές δεκαετίες θεσπίσθηκε από τον ΟΗΕ ο θεσμός της Παγκόσμιας Μέρας, με σκοπό να τιμώνται σημαντικά ιστορικά γεγονότα ή να αφυπνίζεται και να ευαισθητοποιείται ο κόσμος, για συγκεκριμένα θέματα, που αφορούν την ανθρωπότητα. 

Τιμή για το τόπο μας να έχουμε τον Γ. Παπανικολάου Μέγα Ευεργέτη της ανθρωπότητας. 

«Το ιδανικόν μου δεν είναι να πλουτίσω, ούτε να ζήσω ευτυχής αλλά να εργασθώ, να δράσω, να δημιουργήσω, να κάμω κάτι τι αντάξιον ενός ανθρώπου ηθικού και δυνατού»" 

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας κα. Κωνσταντίνα Καρλή παρευρέθηκε στο χώρο της οικείας του Δρ. Γ. Ν. Παπανικολάου όπου διοργανώθηκε εκδήλωση στα πλαίσια της αποδοχής δωρεάν προσωπικών αντικειμένων από ομάδα  ιατρών από το εξωτερικό, με πρωτοβουλία του Νικολάου Χατζηαντωνίου, Έλληνα κυτταρολόγου από τον Καναδά, παραδόθηκαν στον  δήμαρχο Κύμης και πρόεδρο του ΔΣ του Ινστιτούτο Γεώργιος Ν. Παπανικολάου. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός ιατρός και αντιπρόεδρος του ινστιτούτου  κ. Γ. Ζέρβας 

Παράλληλα, παρευρέθηκαν, φέρνοντας τα πολύτιμα αυτά αντικείμενα οι Dr Mathilde Boon, Dr Lambrecht Kok, Dr Marshall Austin, Dr Amber Donnelly, Dr Debbie Jacobsmeier και Dr Sasha Milenkoff από Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

 Κωνσταντίνα Καρλή * Προέδρος του ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages