Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Στυλίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Στυλίδας

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ανοίγουμε διάπλατα ακόμη μια θαλάσσια πύλη ανάπτυξης για την Φθιώτιδα και όλη την Στερεά Ελλάδα»
 
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φθιώτιδας της παράταξης: "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας" πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Στυλίδας, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.
 
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τη Γλύφα, την Πελασγία, το Αχλάδι, τις Ράχες, τον Αχινό, τον Καραβόμυλο και ολοκλήρωσαν την περιοδεία στην Στυλίδα, όπου έχει ήδη ολοκληρωθεί το έργο στην Δημοτική Αγορά και είναι σε εξέλιξη η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Στυλίδας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός αναφέρθηκε επίσης:
- Στα αλιευτικά καταφύγια Αχλαδίου και Γλύφας, τα οποία κατασκευάζονται με γοργούς ρυθμούς.
- Στα έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια και σε άλλες περιοχές εκτός Στυλίδας, όπως τα έργα αγροτικής οδοποιίας, άρδευσης, αλλά και ύδρευσης με πιο πρόσφατη την ανόρυξη γεώτρησης στο Άνυδρο. 

Κορυφαίο αναπτυξιακό έργο για την ευρύτερη περιοχή βεβαίως, είναι η αναβάθμιση του Λιμένα Στυλίδας με εργασίες εκβάθυνσης και επέκτασης προβλήτα. Έργο, το οποίο κατάφερε να επαναφέρει σε τροχιά υλοποίησης η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και εξασφαλίστηκε πρόσφατα η χρηματοδότησή του.
 
«Ευχαριστώ τους πολλούς φίλους στη Γλύφα, την Πελασγία, το Αχλάδι, τις Ράχες, τον Αχινό, τον Καραβόμυλο και την Στυλίδα, για κάθε θερμή χειραψία για κάθε κουβέντα που ανταλλάξαμε στο πλαίσιο της επίσκεψής μας στον Δήμο Στυλίδας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:
 
«Έχουμε ολοκληρώσει εδώ σημαντικά έργα, ενώ είναι σε εξέλιξη η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Στυλίδας και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα αλιευτικά καταφύγια Αχλαδίου και Γλύφας. 

»Κορυφαίο αναπτυξιακό έργο για την ευρύτερη περιοχή είναι η αναβάθμιση του Λιμένα Στυλίδας με εργασίες εκβάθυνσης και επέκτασης προβλήτα. Έργο, το οποίο καταφέραμε να το επαναφέρουμε σε τροχιά υλοποίησης και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του. Μαζί, θα το φέρουμε εις πέρας και θα ανοίξουμε διάπλατα ακόμη μια θαλάσσια πύλη ανάπτυξης για την Φθιώτιδα και όλη την Στερεά Ελλάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages