Απάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου

«Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος κα Βάκα»

Η απερχόμενη δήμαρχος κατεβάζει και άλλο τον πήχη της προεκλογικής αντιπαράθεσης και με μια κατάπτυστη ανακοίνωση επιχειρεί να με σπιλώσει με ένα δημόσιο έγγραφο που όπως η ίδια αναφέρει εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες και αφορά στο σπίτι μου. 

Το έγγραφο αυτό δεν μου έχει επιδοθεί και επομένως αγνοώ το περιεχόμενο του, ενώ ταυτόχρονα αυτή φέρεται ότι το γνωρίζει μέσω της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χαλκιδέων, στον οποίο δημαρχεύει. 

Όταν αποφασίσουν να μου το κοινοποιήσουν, θα απαντήσω συγκεκριμένα και επί της ουσίας στη λάσπη, όπως αρμόζει. 

Κρίνοντας όμως από τους παραπάνω χειρισμούς, δικαιούμαι να υποθέσω ότι πρόκειται καθαρά για δική της μεθόδευση. 

Επισημαίνω όμως και τα εξής ψιλά για αυτή γράμματα:

1. Οι υπηρεσίες του Δήμου δεν της ανήκουν, αλλά ανήκουν στους δημότες. Αν ήθελε λοιπόν να λάβει γνώση και να κάνει νόμιμη χρήση ενός τέτοιου εγγράφου, μιας ατομικής διοικητικής πράξης που αφορά τρίτον, θα έπρεπε προηγουμένως να κάνει αίτηση όπως κάθε πολίτης στην υπηρεσία και αυτή η αίτηση θα έπρεπε να απορριφθεί ελλείψει εννόμου συμφέροντος και λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ας εξηγήσει λοιπόν πριν από οποιαδήποτε συζήτηση ουσίας, τον τρόπο και τον λόγο γνώσης αυτών, τα οποία αναφέρει στο δελτίο τύπου που αυτή εξέδωσε. 

2. Η προϊσταμένη της υπηρεσίας δόμησης ή της χορήγησε η ίδια το έγγραφο, οπότε διέπραξε παράβαση καθήκοντος και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου ή το έκανε κάποιος υφιστάμενός της, οπότε θα πρέπει να διαταχθεί ΑΜΕΣΑ Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να εντοπιστεί ο δράστης. Ο υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων του δήμου κος Μαυρίκης ακούει;  Φυσικά η ίδια η δήμαρχος είναι σε κάθε περίπτωση έκθετη ως ηθική αυτουργός και θα ελεγχθεί ποινικά για τις πράξεις της. 

3. Η αδυναμία της να καταλάβει το μέγεθος και το αυταπόδεικτο του  εγκλήματος που διέπραξε, υποδηλώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ιδιοκτησιακή της αντίληψη για το δήμο και ότι ο αυταρχισμός της είναι τόσο βαθύς, που η ίδια αδυνατεί να τον αντιληφθεί και επομένως αδυνατεί να προφυλαχτεί από τη φύση της. 

4. Είναι η ίδια αντίληψη που την οδήγησε στη σοκαριστική, ακόμα και για τους στενούς της συνεργάτες, εισαγωγή ξανά στο προσκήνιο και στην επιβολή του άρχοντα των σκουπιδιών και της λυματολάσπης, Καθαροσπόρη, με τον πιο κυνικό τρόπο. 

5. Εμείς επιμένουμε στο γήπεδο της αυτοδιοίκησης και θέλουμε να μας εξηγήσει η απερχομένη, γιατί στοιχίζουν τόσο πολύ τα μεταφορικά των σκουπιδιών που ανέθεσε παράνομα και χωρίς διαγωνισμό. Γιατί συνεχίζει να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο, με διαταγές πληρωμής που εκδίδουν ημέτεροι δικηγόροι υπέρ ημετέρων προμηθευτών για αμφίβολες προμήθειες που γίνονται χωρίς διαφάνεια και νόμιμους τύπους. 

Και φυσικά επειδή δεν ευελπιστούμε σε κάποια απάντηση, δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να λογοδοτήσει στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages