« EVRIPOSNIGHTRUN 23» Γιορτή για τον αθλητισμό - Sourta-Ferta

Post Top Ad

« EVRIPOSNIGHTRUN 23» Γιορτή για τον αθλητισμό

Μόλις λίγες ώρες απέμειναν για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Χαλκιδέων, την έναρξη του 2ου νυχτερινού αγώνα «EVRIPOSNIGHTRUN22», που θα γίνει το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από το θερινό κινηματογράφο Rex στις 20.30 το βράδυ και ο τερματισμός στα αγάλματα, στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στην  παραλία Χαλκίδας. 

Στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα, ζητούμε την συμμετοχή  από όλους τους δημότες μας. Από όλα τα σημεία της διαδρομής όπου περνούν οι αθλητές, να τους υποδεχθούν με χειροκρότημα και με τη φωταγώγηση του σπιτιού τους. Ένα μικρό συμβολικό  καλωσόρισμα αλλά και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προσπάθεια των αθλητών και τον κοινωνικό σκοπό του αγώνα.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε πέραν του αθλητικού χαρακτήρα του «EVRIPOSNIGHTRUN23» τόσο πριν αλλά και μετά το πέρας του αγώνα επενδύουμε αυτό το αθλητικό γεγονός με εκδηλώσεις για την διασκέδαση τόσο των αθλητών όσο και του κόσμου που θα παρευρεθεί, με τη συναυλία που ακολουθεί, με τους BOCA NEGRO.

Έκτακτη ενημέρωση για τη συμμετοχή σας στο «EVRIPOSNIGHTRUN23»

Σύμφωνα με την προκήρυξη η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής, έληξε χθες Τετάρτη 7/6. Λόγω όμως του έντονου ενδιαφέροντος και για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή έστω και την τελευταία στιγμή, η ιστοσελίδα μας θα παραμείνει ανοικτή από αύριο το πρωί της Παρασκευής (9/6) έως και το Σάββατο (10/6) και μέχρι ώρα 13:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages