Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. 
Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν: 

Καλλιόπη (Πόλυ) Μπρούζου
Η Πόλυ Μπρούζου σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου και Παιδαγωγικά και εντάχθηκε στην Ειδική Αγωγή με Μεταπτυχιακό. Σήμερα εργάζεται στα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χαλκίδας ως μόνιμη εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής και παράλληλα είναι εκπαιδεύτρια διακόσμησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. 
Είναι σύζυγος του εκλιπόντος Κώστα Σφύρλα και έχει δυο παιδιά. Έχει καταγωγή από Βασιλικό και Χαλκίδα.

Αναστασία Ντεγιάννη 
Η Αναστασία Ντεγιάννη γεννήθηκε και ζει στη Χαλκίδα. Είναι κόρη του Λευτέρη και της Φιλίτσας Ντεγιάννη. Έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Μ. Βρετανία στο πανεπιστήμιο του Bedfordshire,  με πτυχίο BSc Business Systems & Ψυχολογίας και εργάστηκε στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και από το 2012 μέχρι σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας με συνέταιρο τον αδελφό της Γιάννη Ντεγιάννη, στην εταιρία Woodwork Ντεγιάννης. 

Γιώργος Πανουργιάς
Ο Γιώργος Πανουργιάς είναι συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος. Παντρεμένος με την Νηπιαγωγό Κατερίνα Στεργιούλη και έχουν αποκτήσει δύο γιους. Τον Νίκο που είναι γυμναστής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και τον Δημήτρη, ο οποίος σπούδασε πληροφορική και σήμερα εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση.  
Είναι κάτοικος της περιοχής Κανήθου Χαλκίδας. 

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages