Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της μελέτης πράξης εφαρμογής στη Συνοικία Η’ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της μελέτης πράξης εφαρμογής στη Συνοικία Η’

Σε εξέλιξη είναι η μελέτη πράξης εφαρμογής στη Συνοικία Η’ της Χαλκίδας, προϋπολογισμού 750.411,69 ευρώ με Φ.Π.Α. Ένα μελετητικό έργο που αποτελούσε πρόβλημα και χρόνιο αίτημα των κατοίκων, το οποίο θα δώσει προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή, καθώς θα μπορούν πλέον να κατασκευαστούν υποδομές στην ύδρευση και αποχέτευση, οδικό δίκτυο και θα εξασφαλιστούν κοινωφελείς και κοινόχρηστοι χώροι.
Η νέα διαγωνιστική διαδικασία, μετά και την υπ.αριθμ. 162/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι, λόγω ένστασης που κατέθεσε μια από τις εταιρείες που συμμετείχαν στον προηγούμενο διαγωνισμό, η οποία εκδικάστηκε κι εν μέρει έγινε δεκτή. Μετά την ολοκλήρωσή της, η μελέτη θα αποσταλεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την κύρωση της Πράξης Εφαρμογής.
«Το χρόνιο πρόβλημα αυτό επιτέλους βρήκε τη λύση του από την παρούσα Δημοτική αρχή. Το ποσό της μελέτης θα καταβληθεί από πόρους του Δήμου Χαλκιδέων, όμως έχει υποβληθεί και ως πρόταση στην ειδική πρόσκληση των μελετών του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages