Αφαιρέθηκε από τον Προϋπολογισμό του Δήμου το μοναδικό έργο για το Αφράτι "Ανάπλαση Εισόδου Αφρατίου" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αφαιρέθηκε από τον Προϋπολογισμό του Δήμου το μοναδικό έργο για το Αφράτι "Ανάπλαση Εισόδου Αφρατίου"

Στο Τεχνικό πρόγραμμα του 2023 συμπεριελήφθηκε, ως Έργο, η Ανάπλαση - Διαμόρφωση της Εισόδου του Αφρατίου. Το έργο αυτό εντάχθηκε και στον Προϋπολογισμό του 2023, με το ποσό των 150.000 €

  Χειροκροτήσαμε, ως Κοινότητα,  αυτή την ένταξη γιατί πιστέψαμε ότι ένα διαχρονικό αίτημα του χωριού μας θα πραγματοποιηθεί.

Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι αυτό ήταν στάχτη στα μάτια μας. Ή διαφορετικά ήταν μια ακόμη μεγάλη κοροϊδία για την Κοινότητα Αφρατίου.

Στην 1η Τροποποίηση του Προϋπολογισμού του Δήμου Χαλκιδέων την 24 Απριλίου 2023 η Δημοτική Αρχή αφαίρεσε το έργο: «Ανάπλαση Εισόδου Αφρατίου» ύψους 150.000 €, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί. Ουσιαστικά να ακυρωθεί.

Εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για την δυσμενή αυτή εξέλιξη για την Κοινότητά Αφρατίου μαζί με τις πιο έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Χωριού μας.

Εξ άλλου, η Κοινότητά μας δεν κλήθηκε να εκφέρει την άποψή της ούτε να ψηφίσει για την Μελέτη Οριοθέτησης του Λήλαντα Ποταμού στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 6 Απριλίου 2023, αν και υπέστησαν τεράστιες καταστροφές τόσο οι δημόσιες υποδομές της κοινότητας όσο και ιδιωτικές περιουσίες.

  Εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τις διαμαρτυρίες μας γιατί η Δημοτική Αρχή αγνοεί προκλητικά την Κοινότητά μας, αγνοώντας ακόμη και την νομοθεσία που επιβάλλει σε τέτοιες περιπτώσεις την υποχρεωτική κλήση του Προέδρου της Κοινότητας προκειμένου να εκφέρει άποψη και να ψηφίσει.                                                                           
                                           Πρόεδρος Κοινότητας Αφρατίου    
                                                    Παναγιώτης Ζαχαριάς  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages