Συναντήσεις του Σπύρου Πνευματικού στη Χαλκίδα και παράδοση απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συναντήσεις του Σπύρου Πνευματικού στη Χαλκίδα και παράδοση απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία Σπύρος Πνευματικός το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου. 

Εκεί, συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα λειτουργίας των λιμενικών εγκαταστάσεων και ακτοπλοϊκής κίνησης στην περιοχή ευθύνης του Λιμεναρχείου.

 Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και εργαζομένους.
Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός παρέδωσε έναν σύγχρονο φορητό απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς, κατάλληλο για χρήση σε σχολικό περιβάλλον. «Είναι σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι δημόσιοι χώροι να είναι εξοπλισμένοι με ένα μηχάνημα που μπορεί να σώσει κυριολεκτικά ζωές. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να συμβάλλω με τον τρόπο αυτό στη μεγαλύτερη ασφάλεια της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας» τόνισε ο κ. Πνευματικός. 

Τέλος, ο κ. Πνευματικός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ραδιοταξί Χαλκίδας κ. Νίκο Κακαλιά, καθώς και μέλη του Σωματείου, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα του κλάδου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages