Θ. Ζεμπίλης: Προχωράμε με ενότητα και συνεργασία για μια ισχυρή Εύβοια! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης: Προχωράμε με ενότητα και συνεργασία για μια ισχυρή Εύβοια!

Ο Θανάσης Ζεμπίλης που επανεκλέγεται Βουλευτής Ευβοίας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με 17.279 σταυρούς στα μέχρι τώρα ενσωματωμένα εκλογικά τμήματα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου και όλους όσοι εργάστηκαν για την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια. 

Με σεμνότητα συνεχίζουμε και εντείνουμε τον εκλογικό μας αγώνα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στη λαϊκή εντολή για μια αυτοδύναμη και ευημερούσα Ελλάδα. 
Σε προσωπικό επίπεδο, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που δώσαμε και πάλι έναν αγώνα καθαρό και τίμιο, πολύ φτωχό σε υλικά μέσα, μα πολύ πλούσιο σε ιδέες και αξίες. Κυρίως, όμως ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συμπολίτες μου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου.

 Η επανεκλογή μου ως βουλευτή Ευβοίας και μάλιστα στην πρώτη θέση με περισσότερους από 17.000 ψήφους μεγιστοποιεί την ευθύνη και επιβάλει την κλιμάκωση της προσπάθειας μου για την ισχυροποίηση της Εύβοιας. 

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε μόνο μια επιλογή: να φανούμε χρήσιμοι, ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, λοιπόν, με ενότητα, συνεργασία και συστηματική δουλειά, χωρίς εγωισμούς και περιττή δημοσιότητα. 

Πάντα μαζί, πάντα μπροστά, πάντα δυνατά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages