Βραβεύτηκε από την Ε.Π.Σ.Ε ο Σπύρος Δαριβέρης και την τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του παρέδωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Βραβεύτηκε από την Ε.Π.Σ.Ε ο Σπύρος Δαριβέρης και την τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του παρέδωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας «Δαριβέρης Σπύρος», που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, μεταξύ του Α.Ο Νέας Αρτάκης και του Αμαρυνθιακού, παρακολούθησε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Στο ημίχρονο του αγώνα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας βράβευσε τον αείμνηστο Σπύρο Δαριβέρη για την προσφορά του στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και την τιμητική πλακέτα παρέδωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων. 
«Ο Σπύρος Δαριβέρης ήταν ένας άνθρωπος που άφησε ηχηρό αποτύπωμα στην Εύβοια. Άριστος οικογενειάρχης, πολύ καλός επιχειρηματίας, μα πάνω απ’ όλα πρότυπο αθλητικού παράγοντα, που έδωσε την καρδιά και την αγάπη του στη Διοίκηση και το ποδόσφαιρο. Άξιοι συνεχιστές του είναι τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ως Δημοτική Αρχή, έχοντας χρέος στην τιμή και τη μνήμη του, υποσχόμαστε ότι, αν βρεθούν άνθρωποι να “σηκώσουν” τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, θα εξασφαλίσουμε μόνιμη έδρα για την ομάδα αυτή, όπως ο ίδιος πάντα επεδίωκε.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages