Ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Τα μέλη της  Ν.Ε Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ οι οργανώσεις στην Εύβοια και τη Σκύρο  θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ 
Το  αποτέλεσμα της 21ης Μάη,  έδωσε υπεροχή στη Νέα Δημοκρατία με μεγάλη διαφορά, καλούμαστε τώρα να αναζητήσουμε απαντήσεις στις δικές μας αδυναμίες, επιλογές και λάθη, να ξαναμπούμε στην νέα εκλογική μάχη και μακριά από κάθε βολική απάντηση περί «συντηρητικοποίησης της κοινωνίας».
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι νέες εκλογές και εμείς οφείλουμε να σταματήσουμε τον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας να αποκτήσει αυτοδυναμία - παντοδυναμία για να εκπληρώσει τον διακαή της πόθο για αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε να προχωρήσει ανεμπόδιστα στην ιδιωτικοποίηση των πάντων!

Ως ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία, για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, για προστασία στην εργασία, για μείωση και ρύθμιση χρεών, για παύση των πλειστηριασμών Α κατοικίας, για ένα ισχυρό ,δίκαιο κοινωνικό κράτος .

Στο επόμενο διάστημα τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλοι/ες του κόμματος θα βρεθούμε ξανά στον δρόμο, στα καφενεία, στους χώρους δουλειάς, σε πόλεις και σε χωριά να επικοινωνήσουμε ακόμα πιο μαζικά  με  πάθος και επιμονή το πρόγραμμα μας.

Υπενθυμίζουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, είναι κόμμα εξουσίας και ως τέτοιο θα διεκδικήσει  την ψήφο του ελληνικού λαού.

Η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι πάλι άδεια και ο λαός καλείται να δώσει απάντηση  ποιό θα είναι το μέλλον της Χώρας μας 

Καλή δύναμη σε όλους και όλες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages