Θ. Ζεμπίλης: Είμαστε μια συνηθισμένη οικογένεια που κατοικεί στην Εύβοια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης: Είμαστε μια συνηθισμένη οικογένεια που κατοικεί στην Εύβοια

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Θανάσης Ζεμπίλης, εμφανώς συγκινημένος από την μεγάλη συμμετοχή πολιτών, κάλεσε την οικογένεια του στο βήμα, λέγοντας: «Ελάτε να ευχαριστήσουμε μαζί τον κόσμο για την μεγάλη τιμή που μας έκανε σήμερα». 

«Η σύζυγος μου Μαρία είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας, όπως κάθε Ελληνίδα μάνα, ο Γιώργος είναι μαθητής της Β´τάξης του 1ου Λυκείου Χαλκίδας και η Έλενα είναι μαθήτρια της Α’ τάξης του Λυκείου Κανήθου Χαλκίδας», είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ παρουσιάζοντας τα μέλη της οικογένειας του και συνέχισε: «Δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από εσάς. 
Είμαστε μια μεσοαστική οικογένεια που κατοικεί στην Εύβοια, κατοικεί στην Χαλκίδα και βιώνει μαζί σας τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες χαρές, τα ίδια προβλήματα». 
Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που τον συνδέουν με τον λαό της Εύβοιας, λέγοντας ότι «η σχέση αυτή έχει βαθιές ρίζες, δεν είναι προσχηματική και δεν είναι περιορισμένης διάρκειας». 
«Έχω την χαρά να πολιτεύομαι στον τόπο που κατοικώ και δραστηριοποιούμαι» συνέχισε ο κ. Ζεμπίλης, «έτσι δεν είναι ανάγκη να με αναζητήσετε στο πολιτικό γραφείο της Αθήνας ή της Χαλκίδας γιατί με συναντάτε παντού, στο σχολείο των παιδιών μας, στην αγορά, στους δημόσιους χώρους κοινωνικών συναθροίσεων, στην εκκλησία», κατέληξε ο Θανάσης Ζεμπίλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages