Μ. Χατζηγιαννάκης: Πόσες ακόμα ανθρώπινες ζωές λόγω έλλειψης ασθενοφόρου πρέπει να θρηνήσει η Βόρεια Εύβοια για να συγκινηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ; - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Πόσες ακόμα ανθρώπινες ζωές λόγω έλλειψης ασθενοφόρου πρέπει να θρηνήσει η Βόρεια Εύβοια για να συγκινηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ;

Ένας ακόμα κάτοικος της Βόρειας Εύβοιας πλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου 22/4 με τη ζωή του την κυβερνητική αδιαφορία για τις τεράστιες ελλείψεις του ΕΚΑΒ της περιοχής σε προσωπικό και οχήματα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια επισημάναμε με όλους τους τρόπους εντός και εκτός βουλής, ξανά και ξανά, την ανάγκη να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ στη Βόρεια Εύβοια με οδηγούς και ασθενοφόρα στα ΚΥ Μαντουδίου και Ιστιαίας, αλλά και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Μαντούδι, παρότι ο Δήμος εκεί έχει προ πολλού ολοκληρώσει όλα όσα έπρεπε να κάνει.
Εις μάτην. Παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις, παρά τις δεσμεύσεις του ίδιου του κ. Μητσοτάκη για την υλοποίηση μέχρι τον περασμένο Μάρτιο του εν λόγω σταθμού, μέχρι και σήμερα οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας παραμένουν θεατές στο ίδιο έργο. Οικείοι τους, συγχωριανοί και συμπολίτες τους να χρειάζονται διακομιδή στο νοσοκομείο και να μην υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο. 

Μέχρι εδώ. Τόσο πριν ακόμα από την καταστροφική πυρκαγιά, όσο και κυρίως μετά, η κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε στην πράξη πως ούτε μπορεί ούτε θέλει να στηρίξει τους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι κάτοικοι του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού της χώρας θα δώσουν την απάντηση και θα είναι δημοκρατική, εκκωφαντική και ξεκάθαρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages