Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στους 1ους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης, συνδιοργάνωση των τριών κολυμβητικών σωματείων της Χαλκίδας. Ν.Ο.Χ., Α.Κ.Ο.Χ. και ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ. με την επωνυμία «ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ»
Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και της Περιφερειακής Επιτροπής Αν. Στερεάς και Ευβοίας.
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΑΚ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ Ανοιχτό κολυμβητήριο Χαλκίδας, με δύο κερκίδες, 8 καινούριες διαδρομές, θερμοκρασία νερού 26,8⁰C, βατήρες και υποπόδια υπτίου νέου τύπου.
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Ισχύουν οι γενικοί κανονισμοί με επίσημη και ηλεκτρονική χρονομέτρηση (πίνακας) υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όλοι οι Σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ και μόνο οι κολυμβητές/κολυμβήτριες με ενεργό δελτίο αθλητή και κάρτα υγείας.
ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της WORLD AQUATICS και τους κανονισμούς της ΚΟΕ, καθώς και με την παρούσα προκήρυξη.
Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές open ξεκινώντας από την πιο γρήγορη στην πιο αργή σειρά. Μόνο για τα αγωνίσματα των 50 μέτρων οι 24 καλύτεροι χρόνοι θα συμμετέχουν στο τέλος του αγωνίσματος σε μορφή πυραμίδας λόγω διεξαγωγής προκριματικών και τελικών. Οι τελικοί των αγωνισμάτων 50 μέτρων θα γίνονται στο τέλος κάθε αγωνιστικής ενότητας και πριν το αγώνισμα των 1500 μέτρων.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 17-18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
προκυρηξηαγωνωνχαλκιδα-07d62 by Vagelis Moutoupas on Scribd



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου