Εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες

Η ''Τράπεζα Αίματος Γεώργιος Ν. Παπανικολάου'' του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" σε συνεργασία με το Γεν.  Νοσοκομείο Χαλκίδας και την Τράπεζα Αίματος Δροσιάς, πραγματοποίησαν  σήμερα  Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 μια πανέμορφη εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας  για τους Εθελοντές Αιμοδότες, τιμώντας τους για τη σπουδαία και σημαντική ανθρωπιστική προσφορά τους.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως και πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης»

 Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε  και η πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός της Ελλάδας και ανώτατη δικαστικός κ. Βασιλική Θάνου, ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης ,ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ.κ. Χατζημαργαρίτης Ευάγγελος. ο πρώην υπουργός Συμεών Κεδίκογλου, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Κωνσταντίνα Καρλή, η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σακελλαράκη Δήμητρα,ο πατέρας Διονύσιος πρόεδρος της τράπεζας αίματος Δροσιάς και η προϊσταμένη του τμήματος αιμοδοσίας του ΓΝΧ Νοσοκομείου Χαλκίδας κυρία Ελευθερία Ελευθερίου .
 
Την εκδήλωση παρουσίασε και ομόρφυνε με την παρουσία της και την ευγλωττίας της η δραστήρια συμπολίτης μας, γραμματέας του Δ.Σ και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων το  συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" κυρία Αργυρώ Αφράτη .

Φωτογραφίες από την Εκδήλωση ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages