Επίσκεψη Γιάν. Καλαβρή στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη Γιάν. Καλαβρή στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καλαβρής πραγματοποίησε την 22/3/2023 επίσκεψη στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ευβοίας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας). Εκεί συνομίλησε τόσο με τους εκπροσώπους εργαζομένων όσο και με το Διοικητή - Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Δημήτρη Δρακάκη.
Εκ των εργαζομένων παρέστησαν η Φλώρου Κωνσταντίνα, η Τσικλητάρα Άννα, ο Γερωνυμάκης Εμμανουήλ, η Ασπασία Λαθούρα και η Καλαβρή Ιωάννα.
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους τον ενημέρωσαν για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της υποστελέχωσης του Θεραπευτηρίου και τις ελλείψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Παράλληλα του επεσήμαναν τις ανησυχίες τους για τη στατική επάρκεια του κτηρίου. Ο Διοικητής από την πλευρά του τον ενημέρωσε για τις δικές του προσπάθειες για την επίλυση τρεχόντων ζητημάτων της δομής σε συνεργασία με κάθε συναρμόδιο φορέα.
Ο κ. Καλαβρής διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του αναφορικά με τα ζητήματα Κοινωνικής Πρόνοιας και δήλωσε ότι σε ένα σύγχρονο κράτος πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε ότι παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου από δημόσιους φορείς με οργανωμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και κλειστής περιθάλψεως σε όλους τους πολίτες που τις έχουν ανάγκη λόγω οποιασδήποτε αναπηρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages