Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά: Δεν Είναι η Κατάρα των Τεμπών - Είναι οι Νόμοι των Κερδών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά: Δεν Είναι η Κατάρα των Τεμπών - Είναι οι Νόμοι των Κερδών

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  

ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά χαιρετίζει τη δυναμική επανεμφάνιση του λαϊκού παράγοντα στο προσκήνιο, μετά το τραγικό έγκλημα των Τεμπών. Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις, των τελευταίων ημερών (από τη διαδήλωση της Κυριακής 5/3, στη μεγαλειώδη απεργία της 8/3 , στην Κυριακάτικη διαδήλωση της 12/3 και τόσες άλλες σε ολόκληρη τη χώρα) αποδεικνύουν πως ο εργαζόμενος λαός ΔΕΝ θα επιτρέψει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών. Όση καταστολή και αν επιστράτευσαν δεν κατάφεραν, ούτε θα καταφέρουν να κάμψουν το φρόνημα των νέων – των εργαζομένων , του λαού γενικότερα. 
Ίσα- ίσα , που η επιμονή και η δυναμική των λαϊκών κινητοποιήσεων, με βασικό κορμό τη νέα γενιά, ανάγκασαν ακόμη και τους εργατοπατέρες της «κοιμώμενης» ΓΣΕΕ , να προκηρύξει 24ωρη Απεργία. 
Ο λαός και η νεολαία δεν πρέπει να τους επιτρέψει να «σφυρίξουν λήξη» στον αγώνα με την μεθαυριανή πανεργατική Απεργία. Η επιτυχία της απεργίας, η μαζικότητα των απεργιακών συγκεντρώσεων – διαδηλώσεων και η απαίτηση για κλιμάκωση και συνέχεια του αγώνα , αποτελεί προϋπόθεση  για νίκες προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων.
Τώρα που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη και η αντιπολίτευση , επιδιώκει το κλείσιμο των λαϊκών κινητοποιήσεων και την είσοδο σε «ήρεμη προεκλογική περίοδο» , είναι η ώρα ο λαός να απαιτήσει και να επιβάλλει με τους αγώνες του :
→ Εθνικοποίηση - Κρατικοποίηση χωρίς αποζημίωση του σιδηρόδρομου. Να φύγει τώρα η Ιταλική HELLENIC TRAIN. Ενιαίος δημόσιος σιδηρόδρομος με εργατικό έλεγχο. Ασφαλής και φτηνός για τον λαό κόντρα στις κατευθύνσεις της ΕΕ, τη λογική της αγοράς και του κέρδους.
→ Αποκλειστικά δημόσια τα κοινωνικά αγαθά - Ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων, της επιχειρηματικής λειτουργίας και της ανταποδοτικότητας για λειτουργία σε όφελος του λαού στην υγεία, την παιδεία, τις μεταφορές, την ενέργεια, το ρεύμα, το νερό. Αιτία πολέμου η δρομολόγηση της ιδιωτικοποίησης του Νερού - Να μην ψηφιστεί. Μπλοκάρισμα - ακύρωση των αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων στα κοινωνικά αγαθά.
→ Κατάργηση του ν Χατζηδάκη. Κατάργηση των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, Πανεπιστημιακή Αστυνομία - τέλος στην καταστολή.
Να πέσει τώρα η εγκληματική κυβέρνηση. Να ανατραπεί η πολιτική όλων των κυβερνήσεων, της ΕΕ και του κεφαλαίου και των πολιτικών δυνάμεων που τη στηρίζουν (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages