Εξιχνιάστηκε άμεσα Ληστεία στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάστηκε άμεσα Ληστεία στη Χαλκίδα

Συνελήφθη ημεδαπή για ληστεία σε κατάστημα στη Χαλκίδα, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ένας ακόμα ημεδαπός

Συνελήφθη ημεδαπή, χθες (13-03-2023) το βράδυ στη Χαλκίδα Ευβοίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για ληστεία.
 
Ειδικότερα, την 12-3-2023 πρωινές ώρες, δύο άτομα (ένας ημεδαπός και μια ημεδαπή) εισήλθαν σε κατάστημα στη περιοχή της Χαλκίδας και ακολούθως ο μεν ημεδαπός ασκώντας σωματική βία ακινητοποίησε το παθόντα, ιδιοκτήτη του καταστήματος, ρίχνοντας τον στο πάτωμα, ενώ η ημεδαπή αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το παντελόνι του.
Το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας που ενήργησε την προανάκριση, εξιχνίασε άμεσα την ληστεία, συνελήφθη η μια ημεδαπή, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ο ημεδαπός σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Η καταπολέμηση της διάπραξης ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, αλλά και γενικότερα όλων των μορφών εγκληματικότητας, καθώς και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και γι’ αυτό τον λόγο οι συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της θα συνεχιστούν με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages