Συνάντηση του Μ. Χατζηγιαννάκη με ιδιοκτήτριες Κέντρων Ξένων Γλωσσών για τα ζητήματα του κλάδου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση του Μ. Χατζηγιαννάκη με ιδιοκτήτριες Κέντρων Ξένων Γλωσσών για τα ζητήματα του κλάδου

Τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών  συζήτησε με τις ιδιοκτήτριες κ. Χριστίνα Πολυζωγόπουλου, κ. Άννα Μουρτίκα και κ. Αντωνία Κεράτσα στο γραφείο του στη Χαλκίδα, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και αν. Τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως τη θεσμοθέτηση ενός σαφούς νομικού πλαισίου για τη διδασκαλία ξένων γλωσσών, καθώς και για τη συμμετοχή των μαθητών στις εξετάσεις γλωσσομάθειας μόνο μέσω νόμιμων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Όπως σημείωσε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης από την παρούσα κατάσταση υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και χρήζουν σημαντικών βελτιώσεων, ώστε να παρέχεται όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης στα παιδιά μας. Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε πως η συνεργασία του με τον κλάδο των ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών θα συνεχιστεί, ώστε μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου να υπάρξει ενημέρωση για τις απαραίτητες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages