Αλλαγή ημερομηνίας της Εκδήλωσης του Συλλόγου - Κοπή Βασιλόπιτας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αλλαγή ημερομηνίας της Εκδήλωσης του Συλλόγου - Κοπή Βασιλόπιτας


Αλλαγή ημερομηνίας  της Εκδήλωσης  του Συλλόγου  -  Κοπή Βασιλόπιτας  για τις 13.02.2023. λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών

Ο Πανευβοϊκός  Σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" ανακοινώνει ότι λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η  εκδήλωση που διοργάνωσε για 8/2/23 και θα την πραγματοποιήσει   :την  Δευτέρα   13  Φεβρουαρίου  2023  και   ώρα : 18:30  στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας   (Λεωφ. Χαϊνά)                                                             
Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Χριστίνα-Αλίκη Δεληβοριά-Δημαρέλου  M.Ed., Λογοθεραπεύτρια, Ειδική Παιδαγωγός  «Η σημασία της κοινωνικοποίησης των Ατόμων με Αναπηρία»
Τα παιδιά Θεατρικής Δημιουργίας του Συλλόγου θα αυτοσχεδιάσουν πάνω  στους  Όρνιθες του Αριστοφάνη -  διδασκαλία  Σοφία Λιάκου & Γιάννης Τζέμης
                                                                                                                                          
Θα ακολουθήσουν τραγούδια από παιδιά του Συλλόγου -διδασκαλία Άννα  Ροδά-,  πλαισιωμένα από τη Χορωδία του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας - διδασκαλία  Δέσποινα  Γερογιάννη ,  Βάλια Σεβροπούλου  Την Χορωδία θα συνοδεύσουν μουσικά οι μαθητές:   Βασίλης  Πολυχρόνης Κλαρίνο      και Γιάννης Πολυχρόνης Μπουζούκι .

Στη συνέχεια τα παιδιά του Συλλόγου θα χορέψουν παραδοσιακούς  χορούς - διδασκαλία Άννας Ροδά - με τη συμμετοχή των μελών του Εργαστήριου Πολιτισμού Ν. Αρτάκης "Παναγία Φανερωμένη"  - διδασκαλία Θεόδωρος  Γιαννακάρας  - .

Πριν από την κοπή της πίτας θα ακουστεί  ένα παραμύθι για μια αλλιώτικη βασιλόπιτα.

Είσοδος Ελεύθερη

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Π.Ε.Εύβοιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages