Σοφία Νικολάου στον Σκάι: «Ο απόλυτος φαρισαϊσμός του κ. Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σοφία Νικολάου στον Σκάι: «Ο απόλυτος φαρισαϊσμός του κ. Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς»

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου.

Οι παρεμβάσεις της κ. Νικολάου αφορούσαν στα οικονομικά μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που προωθεί η κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η επέκταση του επιδόματος μητρότητας από τους 6 στους 9 μήνες. Ένα μέτρο που έχει στόχο την ενίσχυση των οικογενειών προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Η κ. Νικολάου, έχοντας μιλήσει τους τελευταίους μήνες με εκατοντάδες επιχειρηματίες στην Εύβοια, τόνισε την ανάγκη να ενταχθούν στη ρύθμιση οφειλών με 100 ή 120 δόσεις και τα χρέη των επιχειρήσεων στον ΕΦΚΑ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς. Όπως διευκρίνισε η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, πρόκειται ουσιαστικά για την εφαρμογή του νόμου 4354/2015 του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επέστρεψε στα funds να αγοράζουν τα δάνεια χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των δανειοληπτών.

«Θέλω να υπενθυμίσω, επίσης, ότι με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθετήθηκε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός προκειμένου να διευκολυνθούν οι δανειστές», τόνισε η κ. Νικολάου.

Αναφερόμενη στην πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, για πάγωμα πλειστηριασμών μέχρι τις εκλογές η υποψήφια βουλευτής είπε:

«Πρόκειται για τον απόλυτο πολιτικό φαρισαϊσμό του κ. Τσίπρα. Επί των ημερών του βγήκαν σε πλειστηριασμό 30 χιλιάδες κατοικίες».

Τέλος υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρέλαβε τα κόκκινα δάνεια από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 43%-44% του συνόλου και κατάφερε να τα μειώσει περίπου στο 10%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages