Σε επιχειρηματίες της Εύβοιας και μικρούς σκακιστές η Σοφία Νικολάου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σε επιχειρηματίες της Εύβοιας και μικρούς σκακιστές η Σοφία Νικολάου

Το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μαζευτούν, να ευχηθούν για τη νέα χρονιά αλλά και να συνομιλήσουν για όσα τους απασχολούν και όσα θα ήθελαν να γίνουν.

Το ίδιο συνέβη την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου σε δύο ιδιαίτερες εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας. Αρχικά οι επιχειρηματίες του τόπου μας, δηλαδή η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας με  πρόεδρο την κ. Β. Αγιοστρατίτη και ο Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας με πρόεδρο τον Δ. Βαγιάννη, διοργάνωσαν μια ωραία εκδήλωση. Στη συνέχεια το Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο «Αβαξ και Πεσσοί», που μαθαίνει σκάκι στα παιδιά μας, έκοψε τη δική του πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Και οι δύο εκδηλώσεις συγκέντρωσαν πολύ κόσμο που πήγε να ευχηθεί και να τιμήσει το έργο που επιτελούν οι σύλλογοι.

Είδαμε μεταξύ άλλων, την υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια. κ. Σοφία Νικολάου. Η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση των επιχειρηματιών, μιας και η ίδια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που τους απασχολούν.

Η κ. Νικολάου συνομίλησε με τους προέδρους και τα μέλη που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής επιχειρηματικότητας. Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της κρίσης και της μείωσης της κατανάλωσης, ενώ στα κρίσιμα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το αίτημα για ένταξη στις 100 ή 100 δόσεων και των οφειλών στον ΕΦΚΑ.

Στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ πήγε στην εκδήλωση του Α.Ε.Κ. «Αβαξ και Πεσσοί», εκεί όπου τα μικρά παιδιά μαθαίνουν το εκπληκτικό αυτό παιχνίδι, το σκάκι. Μίλησε με τους προπονητές και τα μέλη του Κέντρου το οποίο έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες σε ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα σκακιού.

«Πήγα στις δύο εκδηλώσεις για να τιμήσω, τόσο τους επιχειρηματίες όσο και τους μικρούς σκακιστές. Η στήριξή μας στον εμπορικό κόσμο της Εύβοιας και στο Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο «Αβαξ και Πεσσοί» είναι δεδομένη, διότι επιτελούν σημαντικό έργο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages