Σεμινάριο με θέμα Aυτοπροστασία και αυτοάμυνα γυναικών από τον Σύλλογο Αναξαγόρας'' στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας, - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σεμινάριο με θέμα Aυτοπροστασία και αυτοάμυνα γυναικών από τον Σύλλογο Αναξαγόρας'' στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας,

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 12 Φεβρουαρίου το πρώτο καινοτόμο σεμινάριο του έτους, στην αίθουσα το συλλόγου μας ''Αναξαγόρας'' στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας, με θέμα την αυτοπροστασία και αυτοάμυνα γυναικών - "Self defence & self protection seminar for women ", μια πρωτοβουλία του διεθνώς αναγνωρισμένου εκπαιδευτή αυτοάμυνας και προπονητή Γ.Γ.Α μαχητικών αθλημάτων Γιώργου Κολοβού .

Το σεμινάριο διήρκησε δύο ωρες με εισηγητή τον SELF DEFENCE MASTER και συντονιστή του Παγκόσμιου Οργανισμού Αυτοάμυνας W.O.S.D, για την Ελλάδα, Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο
Οι ενότητες του σεμιναρίου ήταν :

α. ''Εισβολή στο σπίτι " 

β.  Βασικές τεχνικές και γνώσεις αυτοπροστασίας
 
γ.  Πρακτικές εφαρμογές αυτοάμυνας

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης και ενημερώθηκαν για τα νέα τμήματα αυτοάμυνας πολιτών στην περιοχή μας αλλά και τις δράσεις του Παγκόσμιου οργανισμού αυτοάμυνας(WOSD) στην Ελλάδα(WOSD.GR).

Η αυτοάμυνα μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του W.O.S.D. Greece περνάει σε άλλο επίπεδο, με σκοπό να προετοιμάζουμε με επαγγελματική υπευθυνότητα κυρίως τους πολίτες, για επικίνδυνες καταστάσεις με τις οποίες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τους ακόμα δυσκολότερους που έρχονται.

W.O.S.D. GR 
Creating a safer world!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages