Θ. Ζεμπίλης στο ΣΠΜ Εύβοιας: Ως βουλευτής και πρώην δήμαρχος δίνω μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και τα τεχνικά έργα! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης στο ΣΠΜ Εύβοιας: Ως βουλευτής και πρώην δήμαρχος δίνω μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και τα τεχνικά έργα!

Ο βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης παρευρέθηκε στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ.
Ο Βουλευτής Θανάσης Ζεμπίλης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο Χρήστο Βαρελά και τα μέλη του ΔΣ ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του: «Ως δήμαρχος Χαλκιδέων, αλλά και ως βουλευτής έδινα και δίνω βαρύτητα στις υποδομές και τα τεχνικά έργα. Πολλά μάλιστα έργα που έτρεξα ως δήμαρχος τα βρήκα μπροστά μου ως βουλευτής. Και έχουν, πράγματι, μεγάλη σημασία διότι με αυτά βελτιώνεις την ποιότητα ζωής των κατοίκων, εξασφαλίζεις προσβασιμότητα και οδική ασφάλεια, κοινωνικές δομές, αλλά και διασώζεις το οικιστικό και μνημειακό απόθεμα. 
Όταν ολοκληρώνονται τα έργα αυτά όλοι καμαρώνουμε. Όμως πίσω από τα έργα αυτά κρύβονται πάντα κάποιοι μηχανικοί, που ως ελεύθεροι επαγγελματίες, μελετητές, εργολήπτες, ή ως εργαζόμενοι σε τεχνικές υπηρεσίες έχουν αγωνιστεί για να τα παραδώσουν έγκαιρα και με ποιότητα.
Όλους αυτούς τους αφανείς «εργάτες» των κατασκευών θα ήθελα σήμερα να τους ευχαριστήσω γιατί ομορφαίνουν τις πόλεις μας και τις ζωές μας! Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages