Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο συνδυασμός «Αλλάζουμε» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο συνδυασμός «Αλλάζουμε»

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο συνδυασμός «Αλλάζουμε» / Δήμαρχος Χαλκιδέων «Είστε η μεγάλη πολιτική μου οικογένεια»
Με την παρουσία όλων των παλιών και πολλών νέων μελών του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, ο συνδυασμός «Αλλάζουμε».
Η Δήμαρχος στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και ανέφερε τα έργα που έχουν γίνει σε όλες τις Ενότητες και Κοινότητες του Δήμου Χαλκιδέων, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, καθώς και πολλά από αυτά που έχουν προγραμματιστεί και σχεδιαστεί να γίνουν.
«Η παρουσία σας εδώ σήμερα με κάνει πολύ χαρούμενη γιατί η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η φετινή χρόνια είναι εκλογική. Για εμάς βέβαια είναι σαν όλες τις άλλες. Γιατί όταν είσαι Δημοτική αρχή, κάθε χρόνια είναι εκλογική, καθώς κρίνεται για το έργο σου συνολικά. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε δημότη σε κάθε Δημοτική Ενότητα και να του πούμε με περηφάνια ότι είχαμε αυτό το πρόγραμμα, το έχουμε σχεδόν υλοποιήσει και μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε υλοποιήσει επιπλέον έργα κι εκτός προγράμματος. Σίγουρα είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν.» και κατέληξε λέγοντας «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα μου δώσατε πολύ μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω σε ένα πολύ απαιτητικό πόστο. Στόχος δεν είναι μόνο η επανεκλογή και δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα αμιγώς εκλογικά. Στόχος είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και να τα καταφέρουμε. Είστε η μεγάλη πολιτική μου οικογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages