Μήνυμα Ελπίδας του πολιτιστικού συλλόγου "Αναξαγόρας" Νέας Λαμψάκου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μήνυμα Ελπίδας του πολιτιστικού συλλόγου "Αναξαγόρας" Νέας Λαμψάκου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το μήνυμα που στέλνει το νέο γυναικείο τμήμα αυτοάμυνας She-Wolf(Λύκαινα) που δημιουργήθηκε στη Νέα Λάμψακο αυτό το Νοέμβριο . 

Η γυναικεία αυτοάμυνα επιτρέπει σε γυναίκες όλων των ηλικιών να εκπαιδευτούν, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, σε τεχνικές ειδικά σχεδιασμένες ώστε να τους παρέχουν αμυντικά εργαλεία την στιγμή που θα δεχθούν μια πιθανή απειλή. 

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης, εξηγούμε βήμα προς βήμα πώς μπορεί μια γυναίκα να διατηρήσει την ψυχραιμία της, έτσι ώστε να είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό της ή άλλον και να εξαλείψει τον κίνδυνο. 

Σενάρια βασισμένα στην καθημερινή ρουτίνα σας εκπαιδεύουν σε βασικές γνώσεις αυτοπροστασίας καθώς και στη χρήση κοινών αντικειμένων (κλειδιά, τσάντα ,κινητό κ.ά.) για την αντιμετώπιση πιθανής απειλής ή επίθεσης . 

Ευχαριστούμε πολύ τις εκπαιδευόμενες που συμμετείχαν και συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του μικρού project , τη WOSD.GR και το σύλλογο "Αναξαγόρας" !!! ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ 

Ευχόμαστε σε όλους σωματική και ψυχική υγεία και καλές γιορτές!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages