Ελλήνων έργα ..... !!!!! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ελλήνων έργα ..... !!!!!

Σε ένα πρωϊνό περίπατο, σήμερα Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, έφθασα μέχρι την είσοδο του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας.
Από ένα σημείο και μετά, διανύοντας την οδό Αλμυροποτάμου  με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο , αριστερά και δεξιά του δρόμου υπάρχουν προστατευτικά κιγκλιδώματα. 
Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο ξεκίνησε να λειτουργεί το Καλοκαίρι του 2020 αφού ολοκληρώθηκαν τα  συνοδά έργα , τα οποία και καθυστέρησαν για αρκετούς μήνες -χρόνια,  την λειτουργία του νοσοκομείου.
 Διανύοντας την δεξιά πλευρά του δρόμου με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο διαπίστωσα κακοτεχνίες που δεν δικαιολογούνται σε ένα νέο έργο. 
Αναρωτιέμαι αυτό που εγώ διαπίστωσα σε ένα μικρό περίπατο πως δεν μπόρεσε να το δει ο επιβλέπων μηχανικός και αυτός που τελικά παρέλαβε το έργο. 
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι η τεχνική  παράλειψη αυτή αποσκοπούσε σε οικονομικό όφελος αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι μια παγιωμένη νοοτροπία αναφορικά με τα χρήματα που πληρώνει για έργα ο Ελληνικός λαός  
Δεν θέλησα να να παρατηρήσω και τα κιγκλιδώματα της αριστερής πλευράς που έχει και το μεγαλύτερο μήκος και το αφήνω να το κάνουν οι υπεύθυνοι ελέγχου και παραλαβής του έργου και θα επανέλθω!!!!!
Δείτε τις φωτογραφίες   




χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

1 σχόλιο:

  1. Το πρώτο, και συχνά πιο αισθητό, όφελος από τον καθαρισμό των αποχετεύσεών σας είναι ότι θα αποστραγγίζονται πιο γρήγορα από ό,τι πριν mαποφραξεις Το νερό δεν θα "στέκεται" στην αποχέτευση και μόνο αργά θα γουργουρίζει κατά μήκος του σωλήνα (αν ο νεροχύτης σας αδειάζει τόσο αργά, τότε η αποχέτευση μάλλον χρειάζεται καθαρισμό). Μια καθαρή αποχέτευση κουζίνας ή και άλλα εξαρτήματα νερού, θα είναι λιγότερο πιθανό να υπερχειλίσει ή να αναπτύξει στάσιμα νερά. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό στις αποφραξεις της τουαλέτας, καθώς η διατήρηση αυτών των σωλήνων καθαρών θα βοηθήσει στην αποφυγή της αντίστροφης ροής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages