Αναφορά του Μ. Χατζηγιαννάκη στη Βουλή για την τραγική κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αναφορά του Μ. Χατζηγιαννάκη στη Βουλή για την τραγική κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Τ
α σοβαρά προβλήματα και την αυξημένη επικινδυνότητα για ασθενείς και προσωπικό της ΜΕΘ του Γ.Ν. Χαλκίδας έφερε στη βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, καταθέτοντας ως αναφορά τη σχετική πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Ο βουλευτής Ευβοίας & αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει πως, σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Χαλκίδας είναι επικίνδυνη, καθώς η πληρότητά της βρίσκεται στο 100%, δεχόμενη περιστατικά ακόμα και από την Πάτρα ή το Ναύπλιο, την ίδια στιγμή που οι ελλείψεις προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και βοηθητικού), φαρμάκων και αναλώσιμων νοσοκομειακών ειδών είναι τεράστιες.
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης με τη σχετική αναφορά ενημερώνει θεσμικά τον υπουργό Υγείας για τους κινδύνους που εγκυμονούν για ασθενείς και εργαζομένους οι συνθήκες που -με ευθύνη και επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ- έχουν δημιουργηθεί στη ΜΕΘ του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Εύβοιας, ζητώντας του παράλληλα ενημέρωση για το τι προτίθεται να πράξει γύρω από το ζήτημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages