Με το Σωματείο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με το Σωματείο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Συνάντηση με το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστιάσεως, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Ευβοίας «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένη Αϊδίνη. 
Η Δήμαρχος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του Σωματείου για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν σε πολίτες και επισκέπτες, συζήτησε σχετικά με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος για το Καρναβάλι 2023 και όπως τόνισε «οι φετινές Απόκριες στον Δήμο Χαλκιδέων θα έχουν μικρότερο κόστος, θα συνδυάζουν θάλασσα και στεριά και θα περιλαμβάνουν εντυπωσιακές εκδηλώσεις σε 7 γειτονιές και στο κέντρο της Χαλκίδας, με αποκορύφωμα την Κυριακή των Απόκρεω, που θα περιλαμβάνει μοναδικό θέαμα σε στεριά και θάλασσα». Η στόχευση αυτή βρήκε σύμφωνα τα μέλη του Σωματείου, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και ανέφεραν ότι θα είναι αρωγοί και θα συμμετέχουν στην προσπάθεια του Δήμου, ώστε να συνεχιστεί με επιτυχία ο θεσμός αυτός.
Επιπλέον, συζητήθηκαν από κοινού ιδέες για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στον Δήμο Χαλκιδέων, στοχεύοντας στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας σε στεριά και θάλασσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages