Τέσσερις (4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τέσσερις (4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Τέσσερις (4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Τέσσερις (4) ημεδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας (Θήβα), της Φθιώτιδας (Λαμία) και της Εύβοιας (Χαλκίδα), μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.

Ειδικότερα, σε (4) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης, βουπρενορφίνης, ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής και ένας τρίφτης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.   

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages