Προσωρινή Τροποποίηση Λειτουργίας του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Προσωρινή Τροποποίηση Λειτουργίας του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος

Μετά την έναρξη και κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης-αναστήλωσης του Ιστορικού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, κατά τα προβλεπόμενα στην από 8/4/2022 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, η Ενοριακή λειτουργία και το λατρευτικό πρόγραμμα θα συνεχίσει απρόσκοπτα, αλλά θα διαμορφώνεται ανάλογα με την πορεία του έργου και τις εποχικές συνθήκες.
Κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο, οι καθημερινές Ιερές Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες θα τελούνται στο Ι. Παρεκκλήσιο Αγ. Φανουρίου (οδ. Σταμάτη και Ερωτοκρίτου γωνία) και στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας (οδ. Βάκη 21 και Τζαβάρα γωνία), ενώ οι Ιερές Ακολουθίες των Κυριακών και των Μεγάλων Δεσποτικών και Θεομητορικών Εορτών θα τελούνται στην Κεντρική Αίθουσα του θρόνου των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (οδ. Βάκη 21) και στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας (οδ. Βάκη 21 και Τζαβάρα γωνία).

Αναλυτικά, μπορείτε να ενημερώνεστε από το πρόγραμμα της Ενορίας, που αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων του Πνευματικού Κέντρου (οδ. Βάκη 21 και Τζαβάρα γωνία) και στην ηλεκτρονική σελίδα της Ενορίας Log in or sign up to view

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22210 25579 (7-11πμ).
 ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages