Σπύρος Πνευματικός: «Στόχος μας η υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σπύρος Πνευματικός: «Στόχος μας η υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών»

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Κυβέρνησης για τη βελτίωση των υποδομών με την πραγματοποίηση έργων ζωτικής σημασίας προς όφελος των πολιτών ακόμα ένα έργο στο Δήμο Καρύστου δρομολογείται μετά  την Απόφαση ένταξής του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη.
Πρόκειται για το έργο: «Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Οικισμών  Ικάρων, Ακρωτηρίου και Μπούρου του Δήμου Καρύστου», που θα αντικαταστήσει το πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης, βελτιώνοντας τις υποδομές αποθήκευσης, επεξεργασίας και διανομής του πόσιμου ύδατος.
Στόχος της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις για τη στήριξη και ανάπτυξη της κοινωνίας μέσα από έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές πραγματοποιεί σειρά επαφών στα αρμόδια Υπουργεία  ασκώντας πιέσεις για την ικανοποίηση αιτημάτων ένταξης των έργων σε χρηματοδοτικά Προγράμματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages