Επίκαιρη ερώτηση του Μ. Χατζηγιαννάκη για το ζήτημα του ΕΚΑΒ στην πυρόπληκτη Β. Εύβοια. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίκαιρη ερώτηση του Μ. Χατζηγιαννάκη για το ζήτημα του ΕΚΑΒ στην πυρόπληκτη Β. Εύβοια.

Επίκαιρη ερώτηση του Μ. Χατζηγιαννάκη για την τραγική αδιαφορία της κυβέρνησης της ΝΔ τα τελευταία 3,5 χρόνια για το ζήτημα του ΕΚΑΒ στην πυρόπληκτη Β. Εύβοια.

Τα όσα τραγικά συμβαίνουν με το ζήτημα του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Εύβοιας, με τραυματισμένους πολίτες να αναγκάζονται να περιμένουν για ώρες ασθενοφόρο και τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις φέρνει με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και αν. τομεάρχης Εσωτερικών, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Μετά από τρεις σχετικές ερωτήσεις στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τις οποίες έχει καταθέσει ο βουλευτής Ευβοίας για το συγκεκριμένο θέμα από το 2019 μέχρι και σήμερα χωρίς να λάβει από το υπουργείο Υγείας καμία απολύτως απάντηση, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης καλεί με επίκαιρη ερώτησή του τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει στην Ολομέλεια της Βουλής εάν και πότε προτίθεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να ενισχύσει το προσωπικό και τον στόλο του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Εύβοια.

Το πρόβλημα πλέον, όπως αναφέρει ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας να προσεύχονται να μην πάθουν κάτι και χρειαστεί να καλέσουν ασθενοφόρο γιατί μπορεί να είναι, όπως σήμερα, το μοναδικό ασθενοφόρο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, χαλασμένο, είτε να βρίσκεται για διακομιδή με τους εφημερεύοντες ιατρούς στη Λαμία και να χρειαστεί εφτά ώρες να επιστρέψει στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

Είναι αδιανόητα αυτά τα γεγονότα για μία πολιτισμένη Πολιτεία εν έτει 2022, όπως αναφέρει ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης στην επίκαιρη ερώτησή του, την ώρα που οι σχετικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης της ΝΔ έχουν μέινει μετά την καταστροφική πυρκαγιά, εδώ και ένα χρόνο στο “θα”. Ο εμπαιγμός προς τους κατοίκους της Β. Εύβοιας πρέπει πια να τελειώσει, όπως σημειώνει ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους διώχνει ουσιαστικά από τον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages